Nieuws

 • 11 maart  2024

  De volgende data zijn wij gesloten:

  • 28 maart, 29 maart en 1 april 2024
  • 29 april tot 3 mei 2024

  Voor spoedgevallen kunt u bellen naar de dokterstelefoon: 010-286 50 50
  Buiten kantoortijden kan u contact opnemen met de huisartsenpost (tel 010 290 9888.)

 • 01 november 2020

  Per 1 december 2020 zal Dr  R.S. Biharie als nieuwe huisarts werkzaam zijn op de huisartsenpraktijk. Hij zal tevens praktijkhouder worden. Dhr R.S. Biharie en Mw A.A. Biharie-Ramkhelawan zijn broer en zus.

 • 01 april 2020

  Per heden is de praktijk overgenomen door Dr. A.A. Biharie-Ramkhelawan. Tot het einde van dit jaar(2020) zullen Dr Pleumeekers en Dr Pleumeekers- De Lange nog geregeld werkzaam zijn.

 • Voor het aanvragen van recepten via de website is registratie verplicht. Meer informatie hierover vindt u hieronder

  U kunt via MijnGezondheid.net met ons communiceren. MijnGezondheid.net is een beveiligde website voor het aanvragen van herhaalrecepten,  inzage in uw medisch dossier, het opvragen van labuitslagen het sturen van een beveiligde e-mail en nog een aantal andere mogelijkheden.

  Bent u in onze praktijk ingeschreven als patiënt dan kunt u van deze dienst gebruik maken. U moet zich dan wel eerst aanmelden.

  In verband met de veiligheid dient u in te loggen met uw DigiD en een SMS code. Voor het eerste bezoek dient u een aanmeldformulier in te vullen waarna wij u kunnen registeren.

  Wilt u meer informatie en uitleg hoe MijnGezondheid.net werkt klik dan hier.

  Bent u bij ons ingeschreven als patiënt en wilt u zich aanmelden klik dan hier. Wij zullen uw registratie dan zo snel mogelijk in orde maken.

  NB! Op het moment bieden wij nog niet alle mogelijkheden van MijnGezondheid.net aan. Naarmate wij meer ervaring hebben opgedaan met deze service zullen wij meer toepassingen voor onze patiënten toegankelijk maken.

   

 • 28 mei 2017

  Belangrijke informatie over de meest uiteenlopende actuele thema’s vindt u hier